top of page
Wie ben ik
Katrien Meeusen, natuurfotograaf, natuurfotografie, natuurfotografieworkshops, natuurfotografiereis, natuurfotografiereizen, natuurfotografieworkshop,  workshops natuurfotografie, workshop natuurfotografie,  fotografieworkshops, fotografieworkshop, fotografiereizen, fotografiereis, workshops fotografie, workshop fotografie, fotoworkshops, fotoworkshop, fotoreizen, fotoreis

Wie ben ik

Hoi, ik ben Katrien.

Als enthousiast amateurfotograaf met een voorliefde voor natuurfotografie, breng ik veel tijd door in de natuur. Weg van het hectische leven, geniet ik daar van de stilte en kom ik tot rust.


Telkens weer word ik verrast door de verborgen pareltjes waar we maar al te vaak aan voorbijlopen.

Eén worden met de natuur en die schoonheid op foto vastleggen is, mijns inziens, dan ook de droom van elke natuurfotograaf.
 

Niet alleen door het volgen van diverse fotografiecursussen, maar vooral ook door het volgen van workshops heb ik mij in de voorbije jaren steeds verder ontwikkeld.

Niets gaat boven een persoonlijke begeleiding in het veld om tot de foto te komen die je graag wil maken.
Verder blijf ik mezelf verdiepen in deze maar ook in andere disciplines binnen de fotografie.

Als lid van fotoclub MOOF blijf ik ook getriggerd om uitdagingen aan te gaan die soms ver buiten m'n comfortzone liggen.


Daarnaast werk ik nauw samen met de Nederlandse natuurfotograaf Peter Lambrichs die me o.a. bijstaat in de kritische beoordeling van mijn foto’s waardoor ik me als fotograaf steeds verder kan ontwikkelen.

bottom of page