top of page

Macrofotografie van bevroren zeepbellen of winterjuweeltjes

Bijgewerkt op: 4 jun.

In 2018 kreeg werd ik gecontacteerd door iemand van www.delensdop.nl met de vraag of ik het zag zitten om een blogje te schrijven over een macrofotografie van bevroren zeepbellen nadat ik een foto op sociale media gepost had. Ik was enthousiast in de tuin zeepbellen aan het blazen in de hoop dat deze mooi zouden bevriezen. Het resultaat werd blijkbaar op prijs gesteld en ik kreeg een hoop vragen hoe ik dat voor elkaar had gekregen.

Ik had nog nooit een blog geschreven en het moest erg snel gaan want we vertrokken ook nog op weekend met de vrienden. Het was tof om te doen maar ik heb verder nooit meer iets geschreven. Misschien is het nu tijd voor een ommekeer.


bevroren zeepbel

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page